De Vereniging voor IT Asset Managers Nederland (ITAMNL)

agenda

Informatie 30 september – de Agenda!

Twijfel je nog of je gaat komen op 30 september? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn namelijk nog plekken EN we hebben de agenda rond! Vooral de agenda zal je, menen wij, over de streep trekken om er de 30e ook bij te zijn in Utrecht. Centraal thema in onze fysieke bijeenkomst is de relatie tussen IT Security en ITAM. Met verschillende onderdelen zullen we hier als vereniging een inzicht in laten en gaan geven. Hoe kun je straks als SAM-er of ITAM-er de verbinding zoeken binnen je eigen organisatie? Daar gaan we de 30e dieper op in. Daarnaast is het natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid iedereen weer eens in het “echt” te ontmoeten.

De agenda die we als vereniging hebben kunnen samenstellen voor jullie is als volgt:

 • 13.00 – 13.30 ontvangst/inloop

Organisaties hebben meer en meer te maken met complexe IT platform omgevingen waarmee het uitdagender wordt om IT assets te managen of om een volledig universeel beeld te creëren.

Welke IT assets zijn vandaag de dag in gebruik (on-premise versus cloud)? Hoe en op welke wijze kan ik, als Software Asset Manager, inzicht creëren en daarmee een gemeenschappelijk beeld geven aan diverse stakeholders voor verdere optimalisatie van IT assets en/of security vraagstukken binnen mijn organisatie?

 • 14.45 – 15.15 De toekomst van IT-Assetmanagement – Olivier van der Post // “Hoe de SAM afdeling van IND zich transformeert naar een centrale informatieleverancier voor de CISO, inkoop, service management en verschillende andere afdelingen.
 • 15.15 – 15.30 Pauze
 • 15.30 – 16.15 Ledenraadpleging vereniging ITAM.NL
  • Lidmaatschap of sponsors?
  • Werkgroepen formaliseren
  • Introductie ITAM keurmerk

Sebastiaan Keurs praat u graag bij over zijn eerste ervaringen met de Cloud Asset Management cursus van Business Technology Unified. In zijn ogen is dit de eerste cursus die het aandurft praktische handvatten te beschrijven voor het opnemen – en managen van – cloud assets in een ITAM programma.

 • 16.45 – 17.00 Afsluiting / rondvraag
 • 17.00 – 19.00 Netwerken en borrel

En overtuigd? Meld je dan nu nog aan!

Hebben we je weten te overtuigen om deel te nemen aan onze Vereniging ITAM NL bijeenkomst? Dan kun je, je nu nog gratis aanmelden om deel te nemen op donderdag 30 september 2021. Klik HIER om je registratie te starten. We kijken uit naar je komst op de 30e.

2 gedachten over “Informatie 30 september – de Agenda!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *