Waarom sponsor worden van ITAM NL
ITAM NL wil in de samenwerking met sponsors de kosten van evenementen en kennis zo laag mogelijk houden voor onze leden. Onze sponsors krijgen een prominente rol in het verder ontwikkelen van ITAM NL als vereniging die er toe doet in Nederland. Geïnteresseerde sponsors kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen. De vereniging wordt gesteund door de volgende organisaties:
De ITAM NL sponsors
Golden sponsors

Founding partner 2021

A new era of service

USU is a leading European provider of software and services for IT and customer service management. Our solutions are used around the world to enable companies to deliver modern, digital services to their customers and employees. We help you with simpler, automatic workflows that lower costs, reduce risks, and operate faster. Our SAM solutions manage software and cloud licenses to inform business decisions and cost reduction in your IT environments. With over 40 years of experience and locations around the globe, USU will help you usher in a new era of service.

Gold Partner

Helping IT executives turn insight into action

Flexera delivers IT management solutions that enable enterprises to accelerate the return on their technology investments. We help organizations inform their IT with total visibility into complex hybrid ecosystems, so they can transform their IT by rightsizing across all platforms, reallocating spend, reducing risk and charting the most effective path to the cloud.

Silver sponsors

Bedrijfsnaam

Korte beschrijving van de organisatie, de branche waarin ze actief zijn en hun ambitie.

Bronze sponsors

Ook sponsor worden?