De Vereniging voor IT Asset Managers Nederland (ITAMNL)

Virtuele Voorjaarsbijeenkomst Vereniging ITAM NL

Vereniging ITAM NL Update!

We hebben weer 2 leuke evenementen op de agenda kunnen zetten. Ondanks alle onzekerheden denken wij dat het goed is met elkaar in gesprek te blijven. Voor nu zeker nog 1 keer digitaal en hopelijk later dit jaar een fysieke bijeenkomst. De voorbereidingen zijn in ieder geval al in volle gang!

Virtuele Voorjaarsbijeenkomst Vereniging ITAM NL 2021

Op 24 juni starten met een virtuele bijeenkomst. We starten om 14.00! Deze bijeenkomst zoomt verder in op de gang van zaken anno 2021. Wat is er allemaal veranderd en hoe zijn we daar mee om gegaan? Wat kunnen we verwachten en welke trends worden er waargenomen op ITAM gebied? Deze online voorjaarsbijeenkomst staan er de volgende sprekers op het programma:

  • Anne Pietersma – Koninklijke BAM Groep nv
  • Martijn Braamskamp – Nouryon
  • Gastoptreden van USU (voorheen Aspera)

We sluiten het evenement af met een online discussie over de ins en outs van ITAM technologie. Dit doen we onder leiding van de voorzitter van de vereniging ITAM Nederland Hennie de Hoog.

Zorg dus dat je er bij bent om niets te missen over de ontwikkelingen in het ITAM vakgebied. Direct aanmelden? Dat kan! Klik hier om je aan te melden. We zien je graag op 24 juni aanstaande om 14.00!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *